Lekker plantaardig scheurkalender

Dit jaar is de eerste scheurkalender in Nederland en België op de markt gekomen met alleen maar plantaardige recepten. Gisteren kreeg ik de kalender in huis en was blij verrast. De kalender bevat 250 plantaardige recepten en 52 voedingsweetjes die helpen om gezonder te eten, met aandacht voor de natuur en dierenwelzijn.

De recepten zijn niet alleen duurzaam, omdat het recepten zonder vlees, vis en andere dierlijke producten betreft, maar er is ook gekozen om zoveel mogelijk groenten en fruit uit het seizoen te gebruiken. De ingrediënten komen veelal uit Nederland. Dus niet alleen een duurzame keuze voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

De recepten zijn divers. Chinese tofukoekjes, een recept voor cheddarkaas, vegan tonijnsalade, Romanescosoep, groentenfriet of chocoladetaart. Je vindt het allemaal in deze scheurkalender. Vooral naar de verschillende plantaardige kaasrecepten ben ik erg benieuwd. In de plakjes plantaardige kaas van de supermarkt zitten vaak zoveel extra toevoegingen dat het niet echt gezond meer kan zijn. Dus zelf maken met alleen maar natuurlijke ingrediënten kan nu met de recepten in deze kalender.

Natuurlijk is de eerste maand al voorbij. Dus eigenlijk was ik net te laat voor een scheurkalender. Echter er is nog niets verloren. De recepten van januari zijn nog net zo lekker en de informatie op de januaripagina’s nog steeds relevant en leerzaam.

Bestel snel jouw eigen scheurkalender en ontdek hoe lekker plantaardig kan zijn. Door (vaker) plantaardig te eten, help je mee aan een betere wereld voor mens én dier.Categorieën:Books

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: