Lentefit week 1 – The wake-up call

Dit weekend is de lente begonnen en over drie maanden start er zomer. Hopelijk kunnen we dan weer veel meer dan nu. Zijn de sportscholen weer open, mogen we weer op vakantie en kunnen we weer naar een festival of lekker op het terras hangen. Dit is allemaal veel leuker als je fit bent.

Ik ga hier de komende drie maanden hard aan werken en ik nodig jullie allemaal uit om mee te doen aan het Lentefit-programma van Sweat and be fit. Elke week een nieuwe sportieve uitdaging. Met als doel fit de zomer in.

Uitdaging 1

  • 50 kilometer wandelen
  • 100 kilometer fietsen

Lentefit week 1
Deze eerste week is bedoelt om het lichaam te laten wennen aan (weer) elke dag bewegen. Dit doen we door in deze eerste week 50 kilometer te wandelen en 100 kilometer te fietsen. Alle kilometers tellen mee. Probeer de kilometers over minimaal twee, maar het liefst drie beweegmomenten op de dag te verdelen. En uiteraard over zeven dagen, elke dag even bewegen is het doel.

Het aantal kilometers is de ondergrens van de uitdaging. Meer mag altijd, maar let goed op de signalen van jouw lichaam. Download een app op je telefoon of gebruik een smartwatch om de kilometers bij het houden, zodat je weet dat je ook daadwerkelijk de kilometers hebt gelopen en gefietst.

Doe je mee? Laat dan onder dit bericht op de website of op Facebook jouw resultaten weer.

Wil je iedere week als eerste de nieuwe uitdaging ontvangen en op de hoogte blijven van de laatste blogs op Sweat and be Fit abonneer je dan snel hieronder.Categorieën:lentefit

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: