Project ‘Van 111 kg naar 111 km’

In mijn vorige blog kondigde ik het al aan. Maar nu is het af: het eerste filmpje van het project ‘Van 111 kilogram naar 111 kilometer’.

Het komende anderhalf jaar zal ik samen met Jasper regelmatig een filmpje maken. Mijn GoPro gebruikte ik voor het eerst, wat aan het filmpje te zien is. De volgende keer zal ik de camera wat meer naar beneden richten 🙂

De trainingskilometers zijn er nog niet zo veel. Het kost mij nog wat moeite om werk, gezin en trainen te combineren. Zeker nu mijn vrouw al enige tijd alleen op de bank kan liggen wegens een gescheurde spier in haar bovenbeen en het huishouden en de verzorging van onze zes kinderen volledig bij mij is komen te liggen.Categorieën:Evenementen, Hardlopen, Movie, Running

3 replies

 1. Goed bezig, ik ga je volgen super veel succes met je project!

  You can,
  And of story.

  Like

 2. Knap man.
  Wat een uitdaging. Dat vergt veel doorzettingsvermogen en moed.
  Je zal dus alle steun kunnen gebruiken. Zeker als je alles moet combineren met gezin en werk, zoals de meesten echter. Natuurlijk is een gezin met 6 kindjes net ietsjes meer werk.
  Alvast respect en zal je zeker volgen. Wens je alvast veel succes en een sportief 2018😉👣👣👣👍!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: